ban2

35 тонн гуманітарної допомоги привезли у Сєвєродонецьк

35 тонн продуктів (крупи, олія, цукор, консерви, вода, дитяче харчування), речі першої необхідності (гігієнічні засоби, побутова хімія, памперси), медикаменти і новий автомобіль швидкої допомоги марки «Газель» привезли в луганський Сєвєродонецьк представники Південно-Західної залізниці.

Про це повідомляє прес-служба Луганської ОДА.

Заступник голови Луганської ОДА Євген Бідашко, який зустрів гостей, подякував за допомогу, у тому числі за медичне авто, якого нині особливо потребують медики області. Усю допомогу від залізничників спрямують до медичних закладів Луганщини, зокрема в обласну лікарню, яку «з нуля» створюють у Сєвєродонецьку.

Це вже не перша гуманітарна допомога від Південно-Західної залізниці та її керівника Олексія Кривопішина. Раніше залізничники зібрали 2 мільйони гривень на потреби людей, що живуть в зоні проведення АТО, окремим батальйонам передавали позашляховики, рації, спальні мішки. Також опікувалися переселенцями з м. Волноваха Донецької області і тимчасово переміщеними, що проживають у таборі для переселенців у м. Коростишев на Житомирщині.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"