ban2

Рятувальники вже доставили на Донбас понад 1200 тонн гуманітарної допомоги

За період з 6 липня по 19 серпня 2014 рятувальники доставили на схід України більше 1200 тонн продуктів, 800 наборів добових пайків, 8650 л. питної води, 6,5 тис. буханок хліба

Про це повідомляє прес-служба Держслужби України з надзвичайних ситуацій.

"Ця гуманітарна допомога є надзвичайно важливою, адже жителі сходу України зараз потребують як психологічної, так і матеріальної допомоги. В звільнених від терористів містах поступово відновлюється інфраструктура, але поки жителів необхідно забезпечити продуктами харчування, засобами гігієни, одягом, медичними препаратами. Саме тому Державна служба України з надзвичайних ситуацій постійно займається питанням доставки гуманітарної допомоги в Донецьку та Луганську області", - йдеться в повідомленні.

Рятувальники ГСЧС України організують постійний збір і здійснюють доставку гуманітарної допомоги до місць призначення. Жителі міст сходу отримують макаронні вироби, борошно, цукор, питну воду, чай, хліб, печиво, масло, овочі, фрукти, крупи, засоби гігієни, ліки та одяг.

"Рятувальники й надалі продовжуватимуть доставляти гуманітарну допомогу жителям східних регіонів України до повного відновлення життєзабезпечення у звільнених від терористів містах", - запевнили в ГСЧС України.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"