ban2

Хакери допомогли Ані Лорак «послати» Володимир Путлєр

На офіційному сайті української співачки Ані Лорак з’явилась картинка із нецензурним написом – зверненням до президента РФ

Офіційний сайт української співачки Ані Лорак атакували хакери. Невідомі зламали інтернет-сторінку співачки та розмістили на ній непристойні фото та написи англійською і українською мовами. Текст англійською недвозначно дає зрозуміти куди саме має іти Володимир Путін. Українська частина тексту – рядки із головної пісні держави – гімну: «Душу й тіло ми положим за нашу свободу». А сам сайт тепер має заголовок «Врятуймо Україну!».

Прес-служба співачки одразу повідомила, що Лорак не має жодного відношення до цієї провокаційної витівки та повідомила на сторінці співачки у «Фейсбуці» про створення нового сайту.

«Домен anilorak.com, на якому раніше знаходився сайт Ані Лорак, було зламано, і в даний час він спрямовується не на DNS-сервери "Ані Лорак Продакшн". У зв'язку з цією ситуацією, ми були змушені змінити основний домен нашого сайту", - йдеться у повідомленні.

Також прес-служба наголошує, що ні Лорак, ні співробітники сайту не несуть відповідальність за інформацію, яка розміщена, або може бути розміщена згодом, на старому сайті.

Нагадаємо, нещодавно зірку Ані Лорак на чернівецькій «Алеї зірок» "прикрасили" написами "ПТН ПНХ".

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"