ban2

Стало відомо, коли оприлюднять фінальну доповідь щодо катастрофи "Боїнга"

Рада безпеки Нідерландів поінформувала родичів і представників розслідування, що Радбез опублікує фінальну доповідь з причин краху малайзійського "Боїнга" 13 жовтня

Про це пише Еспресо.TV з посиланням на РИА Новости.

"Сьогодні Рада безпеки Нідерландів поінформувала родичів і представників розслідування, що Радбез опублікує фінальну доповідь з причин краху MH17 13 жовтня 2015 року", - повідомили у відомстві, зазначивши, що до офіційної публікації родичі будуть проінформовані про висновки розслідування на закритій зустрічі.

Раніше, в серпні Генпрокуратура Нідерландів заявила, що зможе оприлюднити конкретні висновки проведеного кримінального розслідування обставин катастрофи збитого над Донбасом малазійського "Боїнга" не раніше кінця цього – початку наступного року.

Як повідомлялося, 30 липня Радбез ООН не зміг створити Трибунал по розслідуванню причин катастрофи рейсу МН17 над Україною через вето, яке наклала Росія з цього питання. Загалом 11 членів засідання проголосували "за" створення Трибуналу, три утрималися і тільки Росія голосувала "проти".

Резолюція була підготовлена Австралією, Нідерландами, Малайзією, Бельгією та Україною.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"