ban2

"ДНР" і "ЛНР" переносять "вибори" на 2016 рік

"Влада" так званих ДНР і ЛНР погодилися перенести вибори на 2016 рік.

Про це йдеться у спеціальній заяві представників самопроголошених республік в контактній групі Дениса Пушиліна і Владислава Дейнего, передає Еспресо.TV з посиланням на сепаратистське агентство новин ДАН.

"Ми з задоволенням відзначаємо, що пропозиція ЛНР про перенесення виборів на Донбасі на 21 лютого 2016 за умови повного виконання Києвом політичних пунктів "Мінська-2" враховано "нормандською четвіркою". Ми вивчили заяви та рекомендації пані Меркель і пана Олланда. Провели сьогодні тут, у Мінську, консультації з представниками ОБСЄ та Росії. Отримали вказівки від наших лідерів Олександра Захарченко та Ігоря Плотницького", - наголошується в тексті.

"За підсумками цієї роботи повідомляємо про згоду ДНР і ЛНР на перенесення виборів з 18 жовтня і 1 листопада на наступний рік", - особливо підкреслюється в цьому зв'язку.

Дейнего і Пушилін Денис Володимирович вказали, що Київ зобов'язаний виконати при цьому всі взяті на себе за Мінськими угодами зобов'язання.

Раніше Петро Порошенко повідомив про обіцянку Володимира Путіна сприяти скасуванню проведення фейкових виборів у деяких районах Донецької та Луганської областей.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"