ban2

У розвідці розповіли, скільки військових Росія відправляла на загарбання України

Головне управління розвідки повідомило, скільки військових Росія пригнала до кордону України під час анексії Криму. Про це під час брифінгу повідомив представник Головного управління розвідки Вадим Скібіцький, передає Еспресо.TV.

"Станом на 16 березня 2014 року на Чернігівському напрямку в районі Клімово (Росія - Ред.) було зосереджено особовий склад до 4 тис. осіб, танків - до 50, артилерійських систем - до 70, бойових броньованиних машин до 280. Крім того, на аеропорт "Клімово" здійснили переліт до 20 літаків типу СУ-27 та МІ-29", - зазначив Скібіцький.

На Харківському напрямку, за його словами, в районі Бєлгорода було зосереджено близько 2,5 тис. осіб, бойових танків - до 40.

"Також в районі Головчина, Грайворона (на кордоні із Харківською областю - Ред) було зосереджено потужне угруповування, яке включало до 60 одиниць бронетехніки. В район Міллєрова перший авіаційний полк було переведено у повну бойову готовність", - сказав Скібіцький.

Він також наголосив, що потужне угруповування у будь-який момент могло увійти на територію України. За його словами, спроби Росії провалились через вдалі дії української влади і потужний опір українців.

"Але незважаючи на частковий провал, режим Путіна не відмовляється від своїх цілей - встановлення російського контролю і проросійської влади в Україні", - наголосив Скібіцький.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"