ban2

На окупованому Донбасі російські військові відлупцювали власного командира через шантаж

Російські військові, які несуть службу на тимчасово окупованих територіях України, побили свого командира, коли той намагався завадити їх масовому звільненню

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.

За інформацією, 12 травня весь особовий склад 5 мотострілецької роти на чолі із командиром роти 2 мотострілецького батальйону 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК подав рапорти на звільнення з військової служби.

На наступний день, 13 травня, щоб завадити масовому звільненню командир полку полковник ЗС РФ Бондарєв пригрозив військовослужбовцям, що оформить звільнення "по дискредитації". Після цього його побили. Для владнання конфлікту до полку прибув заступник командира корпусу по роботі з особовим складом.

Зазначається, що протягом 11-13 травня відмовились нести чергування та написали рапорти на звільнення п’ять військовослужбовців 3 мотострілецького батальйону, два – мінометної батареї та чотири – вогнеметної роти 7 окремої мотострілецької бригади (Дебальцеве) 2 АК.

Також у розвідці розповіли, що у військовослужбовців викликали обурення "чергові грошові побори "на закупівлю фарби для оновлення камуфляжу бойових машин" та на подарунок для командувача корпусом генерал-майора Є.Нікіфорова у зв’язку із закінченням строку його перебування на тимчасово окупованих територіях сходу України та поверненням до Росії".

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"