ban2

Терорист Гіркін обурений заявою Лаврова про "ЛНР/ДНР"

Один з колишніх ватажків так званої ДНР Ігор Стрєлков (Гіркін) жорстко відреагував на висловлювання міністра закордонних справ Росії Сергія Лаврова про небезпеку визнання незалежності "ДНР/ЛНР". Про це Стрєлков повідомив на своїй сторінці у "ВКонтакте".

"Ні, як сказав, га? Згадався інший вислів - вимовлений колись особою, яка тепер займається "мінським врегулюванням" - містером Гризловим - "Дума - не місце для дискусій". Може, спілкування з ним заразно? І містер Лавров просто "переспілкувався" з цим видатним політичним мислителем російської сучасності?", - заявив екс-ватажок бойовиків.

Стрєлков коментує, як він написав на своїй сторінці в соцмережі, наступну фразу Лаврова: "Це принаймні дасть привід тому ж Заходу відійти від нинішньої, навіть дуже такої ніжної позиції тиску на Київ".

"А на кой ляд, містер Лавров, очолюваному Вами дипломатичному відомству РФ така ось "ніжна позиція"? Вона схилила Київ хоч на якісь поступки, чи що? Так? Ні? Якщо "так"- то на які, будьте ласкаві уточнити? якщо "ні" - то в чому її "сакральна ... цінність"? ", - обурюється бойовик.

Нещодавно глава МЗС РФ Сергій Лавров в інтерв'ю російському виданню "Комсомольская правда" заявив, що визнання "ЛНР/ДНР" є контрпродуктивним.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"