ban2

Розвідка оприлюднила поіменний список російського дивізіону на Донбасі

Головне управління розвідки Міноборони опублікувало список особового складу зенітно-ракетного підрозділу 60-ї мотострілецької бригади ЗС Росії, який перекинуто на територію України. Розвідка виклала назви посад, дати народження, особисті номери, а також фотографії, надавши таким чином чергові факти нарощування російської агресії проти України, інформує прес-служба відомства.

"Вкотре Головне управління розвідки МО України надає можливість міжнародній спільноті пересвідчитись у тому, що російські військовослужбовці беруть участь у бойових діях на території України. Ми оприлюднюємо повний список особового складу зенітно-ракетного підрозділу 60-ї окремої мотострілецької бригади ЗС Росії із зазначенням їх посад, прізвищ та особистих даних", - йдеться у повідомленні.

Всі зібрані факти та докази Головне управління розвідки передає для подальшого кримінального провадження стосовно агресії Росії проти України до Генеральної прокуратури.

Нагадаємо, що військовою розвідкою було встановлено, що зенітно-ракетний дивізіон 60-ї окремої мотострілецької бригади нараховує 169 осіб, 21 одиницю бойової техніки та 30 автомобілів. На озброєнні дивізіону знаходяться комплекси протиповітряної оборони "Тор-М2У".

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"