ban2

У Кабміні презентували Білу книгу про деокупацію Криму

Міністерство з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України презентувало стратегію повернення анексованого Криму

Відкриття Білої книги відбулося за участю представників міністерств та відомств, а також громадськості, повідомляє прес-служба Кабінету Міністрів.

У Міністерстві з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України презентували Білу книгу "Крим після анексії. Державна політика, виклики, рішення та дії".

У виданні проаналізовано процес формування політики України стосовно Кримського півострова, а також дії Росії після його анексії.

"Крим став одним з найбільш дотаційних регіонів РФ, конкуруючи з Чечнею та Інгушетією. Так звана автономність кримської влади вона дійсно так звана, тому що рішення та кадри органів виконавчої влади визначаються на рівні уряду Росії, а не місцевої влади", - заявила експерт Українського незалежного центру політичних досліджень Юлія Тищенко.

За словами міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Вадима Черниша, у книзі представлені ґрунтовні аналітичні матеріали, які можуть бути використані різними Міністерствами та відомствами для подальшої роботи в напрямку деокупації півострова.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"