ban2

Проукраїнські партизани атакували вузол зв'язку російських військ – Д.Тимчук


КИЇВ. 16 грудня. УНН. Північніше Новоазовська відбулося зіткнення - проукраїнські партизани атакували вузол зв'язку російських військ. Противник зазнав втрат. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив координатор групи “Інформаційний опір”, народний депутат України Дмитро Тимчук, передає УНН.
"У районі Бахмутськой траси спостерігається переміщення бронетехніки і САУ бойовиків з лінії зіткнення з українськими військами в район Алчевська та західніше Луганська. Пошкоджена техніка виводиться на буксирі. Всього зафіксовано до 30 одиниць, в тому числі танки Т-72 і Т-64, а так само САУ 2С1 “Гвоздика”.
У районі н.п.Станіца Луганська після попереднього обстрілу бойовики спробували вийти на ряд позицій в “буферній зоні”. Проте були зустрінуті щільним вогнем зі стрілецької зброї українських підрозділів і відійшли на вихідні позиції.
Північніше Новоазовська відбулося зіткнення - проукраїнські партизани атакували вузол зв'язку російських військ. Противник зазнав втрат. Даний напад викликал серйозний ажіотаж в рядах російсько-терористичних військ, що не чекали партизанських акцій у цьому районі.
Поблизу Тельманове діюча в цьому районі зведена ротна тактична група (РТГ) російських військ, посилена артдивізіоном, знову висунулася в першу лінію в районі Гранітного. Раніше дана РТГ зазнала втрат від ударів української артилерії і відійшла вглиб своїх позицій", - повідомляє Д.Тимчук.
Також експерт повідомляє, що "в ході закритої наради під керівництвом голови “ЛНР” І.Плотніцкого “контррозвідка ЛНР” попередила про можливість “голодних бунтів” місцевого населення. На думку “контррозвідників” бойовиків, особливо ситуацію посилює “непрозорий розподіл” доставленої з Росії “гуманітарної допомоги”".

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"