ban2

У Генштабі спростували інформацію про наміри відвести техніку після 26-го грудня



КИЇВ. 25 грудня. УНН. До того моменту поки перший пункт “мінських домовленостей” не буде виконаний (режим припинення вогню — ред.), вести мову про відведення важкого озброєнння немає сенсу. Про це УНН повідомив в.о. речника Генштабу Владислав Селезньов.
“Учора представник української сторони у складі тристоронньої контактної групи зі штабом в місті Дебальцеве, генерал-майор Олександр Розмазнін зробив заяву для представників іноземних ЗМІ. Зокрема він заявив, що відведення важких озброєнь на певні відстані від лінії зіткнення сторін буде здійснюватись після того, як буде виконаний перший пункт „мінських угод“, який свідчить, що протягом доби в зоні конфлікту, в зоні проведення АТО, не повинні вестися обстріли”, — повідомив В.Селезньов.
Речник наголосив на тому, що на сьогоднішній день прив’язувати початок відведення озброєння до якоїсь конкретної дати 25-го або 26-го не можна.
“Дата 26 грудня звучала в контексті того, що є певні очікування від представників контактної групи, від роботи представників сторін конфлікту в Мінську”, — повідомив В.Селезньов.
Нагадаємо, що вчора бойовики з мінометів двічі обстріляли позиції українських військових у районі Донецького аеропорту. Також поодинокі постріли терористи здійснили по селищу Гранітне. У районі Луганської області зі стрілецької зброї було обстріляно Станицю Луганську.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"