ban2

У Донецьку хаотична стрілянина: перестрілки між бойовиками “ДНР” та "козаками"


КИЇВ. 4 січня. УНН. Протягом останньої доби напружена ситуація зберігається в Донецьку. У місті продовжуються хаотичні перестрілки між бойовиками “ДНР”, так званими козаками та формуванням “Восток”. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив координатор групи “Інформаційний опір”, народний депутат України Дмитро Тимчук, передаєУНН.
У Петровському районі міста фіксуються численні випадки відкриття безладної стрілянини з автоматичної стрілецької зброї групами бойовиків. Відзначаються перестрілки між підрозділами бойовиків — представниками “військової поліції” “ДНР”, бандформуванням “Восток” і окремими бійцями т.зв. “Козачих” формувань, деяка кількість яких залишається в Донецьку, і які не визнають керівництво “ДНР”.
Повідомляється, що у районі Спартака (Донецьк) бойовики продовжують зміцнювати свої позиції — обладнують укриття для бронетехніки, приховані вогневі позиції для танків і артилерії.
Ведеться інтенсивна розвідка підходів до позицій українських військ на ділянці Авдіївка — Дослідне — Донецький аеропорт — Піски.
Як повідомляв УНН, ситуація у зоні проведення антитерористичної операції суттєво не змінюється. За минулу ніч незаконні збройні формування 10 разів вдавалися до провокацій і відкривали вогонь по позиціях українських військових.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"