ban2

Сили АТО під час бою під Староласпою знищили двох бойовиків-диверсантів - штаб


КИЇВ. 7 січня. УНН. Сили АТО сьогодні під час бою знищили двох бойовиків з розвідувально-диверсійної групи чисельністю до 10 осіб, яка намагалася прорватися в районі населеного пункту Староласпа, в результаті чого терористи відступили на окуповану територію. Про це УНН повідомили у прес-центрі АТО.
"7 січня 2015 року, о 01.50, в районі населеного пункту Староласпа, під час спроби прориву розвідувально-диверсійної групи противника чисельністю до 10 осіб, сталося бойове зіткнення", - йдеться у повідомленні.
У штабі АТО зазначили, що бойовики вступили в бій з підрозділами 72 омбр, які виконують завдання з охорони та оборони на визначеній ділянці. За повідомленням, під час бою терористи запросили вогневу підтримку та під прикриттям мінометного вогню відступили вглиб території, що тимчасово знаходиться під контролем бойовиків.
"Внаслідок бойового зіткнення знищено двох бойовиків. Інформація щодо кількості поранених противника перевіряється. Попередньо встановлено, що на місці бойового зіткнення виявлено 1 кулемет РПК, 6 гранатометів та 1 вогнемет", - додали у прес-центрі АТО.
Як зазначається, тіла знищених бойовиків доправлені до українського базового табору з метою виконання визначених процесуальних дій уповноваженими особами.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"