ban2

Стрєлков попросився в армію "ДНР"

Колишній лідер терористичної організації "ДНР" Ігор Стрєлков (Гіркін) попросив мобілізувати його в "армію" "ДНР"

Відповідна заява відставного полковника ГРУ Генштабу ЗСУ Росії опублікована сьогодні на сторінці його прихильників у "Фейсбуці", передає Еспресо.TV.

"Щодо мобілізації. У зв'язку з тим, що моя дружина є корінною уродженкою Донбасу (народилася на території "ДНР"), прошу розглянути можливість мобілізації мене до лав збройних сил "ДНР", - йдеться у повідомленні від імені Стрєлкова.

У заяві також перераховуються військово-облікові спеціальності, навички та досвід Гіркіна.

Стрєлков зазначив, що готовий служити в "армії" чи "органах безпеки" "ДНР" або "ЛНР" за будь-якою із перерахованих ним спеціальностей. Зацікавлених посадових осіб "народних республік" він попросив звертатися в "особисті повідомлення".

"На жаль, пророкую, що перспектива мого повернення в будь-якій іпостасі викличе не так паніку у командування ЗСУ, <...> як у командування ВСН ("Збройних сил "Новоросії")... І все ж подивимося. А раптом?" - додав колишній очільник донецьких сепаратистів.

Стрєлков також зазначив, що найкраще направити його в артилерійський розрахунок. За його словами, мінометником і піхотинцем йому бути вже "важкувато", бо він погано бігає, і його суглоби сильно болять. "Але якщо варіант буде тільки такий - піду, що поробиш", - підсумував він.

Нагадаємо, раніше лідер бойовиків Донецької області Олександр Захарченко оголосив у самопроголшеній "ДНР" загальну мобілізацію, за якою він планує призвати до 100 тисяч людей.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"