ban2

На Луганщині українські бійці знищили групу терористів з боєприпасами

А в районі села Раївка Луганської області українські бійці виявили та знищили схованку з боєприпасами
Про це повідомили на своїй сторінці у "Фейсбуці" повідомляє прес-центр оперативного командування "Північ", передає Еспресо.TV.

"Внаслідок підриву, крім боєкомплекту бойовики були вимушені таврувати своїх подільників позначками "200" та "300"", - йдется в повідомлені.

Крім того, в районі селища Станично-Луганське українські бійці виявили місце розташування групи противника, яка дошкуляла нашим бійцям ударами з АГС-17.

"Після нанесення вдалого вогневого удару по банді, "сепари" недорахувалися в своїх рядах групу бойовиків та в додачу розрахунок АГС-17", - розповіли в ОК "Північ".

За даними прес-центру, загалом протягом минулої доби бойовики здійснили 28 обстрілів позицій військ "Півночі". Зокрема, з "Градів" бойовики завдали 10 ударів, з танків – 5, з артилерійських установок – 7, з мінометів – 4, а зі стрілецької зброї – 2 удари.

Найзапекліше протистояння з ворогом відбувалося в районі населеного пункту Верхня Вільхова, де ворог завдав по опорних пунктам військ ОК "Північ" 5 вогневих ударів з "Граду" та один раз з міномета. А Станицю Луганську терористи обстріляли з "Градів" та танків.

Також повідомляється, що за добу зафіксовано 6 прольотів ворожих безпілотників в районах Тошківки, Фрунзе та Кримського.

Нагадаємо, раніше в районі селища Сокільники на Донеччині ОК "Північ" знищили разом з розрахунками два 120-міліметрові міномети та автомобільну техніку до них

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"