ban2

Росіяни все менше схвалюють дії влади: рейтинг Путіна знизився на 6%

Діяльність Володимира Путіна на посту президента Росії схвалюють все менше росіян

Про це свідчать результати опитування "Левада-центру", опубліковані 26 серпня, повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Deutsche Welle.

Якщо в червні російського лідера підтримували рекордні за увесь час його президентства 89%, то вже у серпні рейтинг Путіна впав на 6%.

Таким чином, згідно з даними опитування, рівень схвалення діяльності президента опустився до цифр травня 2014 року і на даний час становить 83%.

Кількість незадоволених станом справ у Росії також продовжує зростати. У червні 2015 року 64% опитаних заявляли, що справи в країні йдуть у правильному напрямку. У липні ця цифра почала знижуватися, а в серпні цю тезу підтримали лише 55% росіян.

Порівняно з червнем збільшилася і кількість тих, хто вважає, що країна рухається неправильним шляхом - 29%. У червні так вважали лише 22% опитаних.

Опитування, яке проводилося з 21 по 24 серпня, показало негативну динаміку довіри до влади.

Знизився також рейтинг російського прем'єр-міністра Дмитра Медведєва, впав рівень схвалення діяльності уряду Росії в цілому, а також губернаторів і Держдуми.

Нагадаємо, за даними іншого опитування, проведеного дослідницьким центром "Ромир", росіяни вважають Путіна своєю найбільшою гордістю.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"