ban2

Російський депутат назвав Кадирова ганьбою Росії

Депутат з Красноярська Костянтин Сенченко назвав голову Чечні "ганьбою Росії" та запропонував йому "йти подалі". Про це політик написав у себе на сторінці в Facebook.

Свій пост депутат міськради Красноярська Костянтин Сенченко написав у відповідь на заяви глави Чечні Рамзана Кадирова, який назвав представників позасистемної опозиції "ворогами народу" і зрадниками.

Сенченко пояснив, що слова Кадирова стосуються саме його, бо він зараз займається політикою та не перебуває в жодній системній партії.

"Рамзан, ти ганьба Росії. Ти дискредитував все, що можна. Ти дискредитував звання Академіка, оскільки маючи 3 класи освіти, носиш звання, яке носили найбільші розуми Росії. Ти поставив себе в один ряд з Ломоносовим, Менделєєвим, Ландау та іншими великими. У мене 3 вищі освіти, і ці дипломи дісталися мені з великими труднощами і мені соромно коли у нас такі Академіки", - пише Сенченко.

Далі він стверджує, що Кадиров дискредитував і звання героя Росії.

"Я пам'ятаю ті часи коли ми тут в Красноярську збирали допомогу нашим хлопцям, які їхали воювати в Чечню. Ти тоді бігав по горах і вбивав наших хлопців. Вони тепер лежать у землі, а ти герой Росії", - пише депутат міськради Красноярська.

Нарешті, завершує він, Кадиров дискредитував і посаду глави регіону, коли став відбирати у бюджетників частину зарплати і переводити ці гроші в приватний фонд.

"Чечня на 90% живе на дотації з Москви, а Москва забирає ці гроші у нас, сибіряків. І нам не шкода, коли ці гроші йдуть на зарплати вчителям і лікарям. Але коли ти відбираєш у бюджетників гроші і будуєш собі палаци, то це вже за межею добра і зла", - пише Сенченко.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"