ban2

"Лайфньюз" знайшов нового "розіп'ятого хлопчика", тепер у Німеччині

Російський пропагандистський канал "Лайфньюз" випустив сюжет про те, як у німецькій школі (місто Шеневайде) знущаються над 11-річним учнем 6-го класу через те, що він росіянин. Про це повідомляє depo.ua з посиланням на "Лайфньюз".

За сюжетом, хлопчика ображають за те, що він росіянин.

У ньому розповідається про те, що хлопчика постійно б'ють та навіть не хочуть сидіти поруч з ним у шкільному автобусі.

"У мене були випадки, коли мене обзивали "гівняним росіянином", "тупим росіянином". Мене штовхали. Мене тримали два хлопчика, а ще один намагався на мене насцяти", - розповів син російського емігранта Дениса Даніель Тувье.

Причину "травлі", путінські пропагандисти, бачать у тому, що дітям розповідають погане про росіян і Путіна на телеканалі ProSieben.

Зокрема, телеканал ProSieben випустив репортаж, в якому Будинок творчості в Замоскворіччі журналіст називає клубом майбутніх бійців і глумиться над тим, як у російських гуртках готуються до 9 травня. У репортажі журналіст розповідає, що дітей на Росії з дитинства привчають до війни.

У родині Тувье п'ятеро дітей, тому Денис хоче заради дітей все кинути і почати нове життя - повернутися на Росію, і заново отримати громадянство.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"