ban2

Обама виселяє російську резиденцію у Меріленді

Адміністрація президента США Барака Обами закриває російську резиденцію на східному узбережжі штату Меріленд, на черзі - резиденція у штаті Нью-Йорк. Про це повідомляє NBC.

США закриває резиденції у відповідь на хакерські атаки Росії під час президентських виборів.

Президент США Барак Обама дав російській стороні час до полудня п'ятниці, щоб звільнити ділянку в 45 акрів, яку уряд СРСР купив в 1972 році.

Представники Білого дому заявили, що об'єкт в Меріленді призначений для відпочинку, але використовується РФ для розвідувальної діяльності.

Представник Держдепартаменту підтвердив News4, що одна з двох російських резиденцій в США знаходиться в Центрвіллі, штат Меріленд.

Друга резиденція Росії знаходиться в Лонг-Айленді, Нью-Йорк.

Нагадаємо, 29 грудня США ввели санкції проти Росії через кібератаки.

Міністерство внутрішньої безпеки і Федеральне бюро розслідування США опублікували доповідь про кібератаки, які були організовані російською розвідкою і спрямовані проти американських урядових і приватних установ.

Держдепартамент оголосив персонами нон-грата 35 російських дипломатів. Їх попросили покинути США протягом 72 годин. Російські дипломатичні працівники, яких уряд США висилає з країни, не можуть купити квитки в Росію.

Тим часом Кремль заявив, що Обама антиросійськими санкціями просто хоче "вдарити" по планах Трампа.
У Лаврова назвали адміністрацію Обами невдахами і похвалили Керрі.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"