ban2

У російському парку знайшли тіло федерального судді

За попередніми даними, чоловік покінчив життя самогубством

24

У російському Омську на території Парку 300-річчя було знайдено тіло федерального судді Сергія Москаленка, повідомляє "ВОмске" з посиланням на два джерела.
За попередніми даними, чоловік покінчив життя самогубством. Нещодавно він отримав повістку про явку на засідання суду, де вирішувалося б питання про його арешт у справі про хабарі.

Помічник керівника Слідчого комітету Росії по Омській області зі зв'язків з громадськістю Лариса Болдінова підтвердила виданню, що за фактом смерті Москаленка проводиться дослідча перевірка.

У липні 2016 року голова СК Росії Олександр Бастрикін порушив кримінальну справу стосовно Москаленка за ч. 6 ст. 290 КК Росії (одержання хабара в особливо великому розмірі).

Суддя підозрювався в отримання хабара в розмірі понад 8 млн руб. від омського будівельника Віктора Берга в обмін на припинення справи проти бізнесмена, звинуваченого в шахрайстві з грошима пайовиків.

Пізніше Берг був убитий, і син будівельника Денис неодноразово публічно заявляв, що вважає Москаленка причетним до смерті батька.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"