ban2

А.Шварценеггер відмовився приїхати до Москви на конкурс "Містер Олімпія"


КИЇВ. 28 листопада. УНН. Арнольд Шварценеггер відмовився їхати в Москву на турнір "Містер Олімпія". Про це повідомив Володимир Дубінін, президент Федерації фітнесу та бодібілдингу РФ, передає УНН з посиланням на "Росбалт".
За його словами, що екс-губернатор Каліфорнії відповів відмовою на пропозицію побувати на московському турнірі з бодібілдингу, пославшись на зайнятість, передає портал Svopi.
Захід пройде з 28 по 30 листопада, в ньому візьмуть участь бодібілдери з України, Словаччини, Сербії, Саудівської Аравії, Швеції, Іраку, Нігерії, Польщі, Росії, Іспанії, Ірану, Йорданії, Пакистану, Кювейт, Іраку, Катару, Індії, Австрії , Бразилії, Єгипту, Байхрена, Вірменії, Білорусі, Байхрена.
Довідка УНН: "Містер Олімпія" - найпрестижніший міжнародний конкурс з культуризму, який проводиться щорічно Міжнародною федерацією бодібілдингу та фітнесу (IFBB). В конкурсі мають право брати участь тільки культуристи-професіонали, що отримали, відповідно, карту професіонала, перемігши у визначених аматорських конкурсах із бодибілдингу.
Перший конкурс відбувся 18-го вересня 1965 року.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"