ban2

У "духовній" Росії видали еротичний роман порнозірки Саши Грей

Росіяни отримали можливість читати високоінтелектуальну літературу від Саши Грей, "Суспільство Жюльєти" – перша книга порноактриси

Російське видавництво опублікувала еротичний роман Саши Грей у російському перекладі, пише Лента.ру.

В анотації розповідається, що мова у творі йде про студентку Кетрін, яка вивчає теорію кіномистецтва. У неї є таємні сексуальні бажання, в яких ніяково зізнатися. Їх здійснення стає ідеєю фікс. За допомогою подруги дівчина потрапляє в закритий елітний еротичний клуб "Суспільство Жюльєтти".

"Суспільство Жюльєтти" вперше опублікували в 2013 році. Критики порівнюють книгу з трилогією "50 відтінків сірого" і романом "Бійцівський клуб".

Американка Саша Грей офіційно оголосила про завершення кар'єри порноакторки у квітні 2011 року. До того моменту вона вже встигла попрацювати драматичною актрисою. Зокрема, в 2014 році вона зіграла в трилері Начо Вігалондо "Відкриті вікна", а в 2009 знялася в драмі Стівена Содерберга "Дівчина за викликом". Крім того, Грей виступає у складі індастріал-групи aTelecine.

У порноіндустрії Саші Грей встигла заробити кілька премій AVN Award, у тому числі в категоріях "Найкраща секс-сцена з трьома акторами", "Найкраща сцена орального сексу" і "Виконавиця року".

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"