ban2

Український гонщик Ю.Протасов здобув "бронзу" на раллі WRC2

КИЇВ. 3 серпня. УНН. Український гонщик Юрій Протасов зумів посісти третє місце на восьмому етапі Чемпіонату світу по раллі в категорії WRC2, передає УНН з посиланням на федерацію автомобілів України.
Представник України Ю.Протасов перетнув фінішну межу четвертим, але за рахунок дискваліфікації Стефана Лефевра (команда "Сітроен"), котрий не повідомив про використання "нової" програми на автомобілі, наш співвітчизник потрапив на подіум змагань.
Варто відзначити, що інший українець Валерій Горбань не зумів фінішувати. У гонщика стався прокол шин і ряд технічних помилок.
Нагадаємо, що після восьми етапів нинішнього сезону лідером у заліку Чемпіонату світу WRC2 став Есапекка Лаппі, який набрав 70 балів. Зовсім поруч з ним знаходиться ще один фін Ярі Кетом (67 очок). Третю сходинку займає Ю.Протасов (62), переслідуваний Понтус Тідемандом (61), Нассером Аль-Аттія (60) і Абдулазізом Аль-куваром (57).
Додамо також, всі перераховані вище пілоти крім Я.Кетома проїхали по чотири з семи можливих своїх гонок, в той час як фін вже фінішував на шести.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"