ban2

Олімпіада-2016. Американка поставила на місце російську плавчиню

На Олімпіаді-2016 в Ріо-де-Жанейро стався неоднозначний епізод під час жіночих півфіналів з ??плавання. Американська плавчиха Ліллі Кінг поставила на місце російську колегу Юлію Єфімову. Остання виграла свій заплив, після чого тріумфально підняла у верх вказівний палець. Спортсменка з США, яка чекала другого півфіналу, несхвально покивала у відповідь, а потім дала вельми колючий коментар з цього приводу.

"Ти показуєш своїм пальцем, що ти №1, а сама була спіймана на допінгу. Я не просто вболівальниця і попливу щосили за США, сподіваючись на краще", - цитує Кінг Yahoo! Sports.

Варто зазначити, що у своєму півфінальному запливі американка здолала 100 метрів брасом швидше росіянки. Фінал змагань відбудеться в ніч з 8 на 9 серпня.

Для довідки: Юлія Єфімова - одна з багатьох спортсменок, кого не допустили до участі в Олімпіаді в Ріо через допінговий скандал. У 2015 році у неї двічі був позитивний результат допінг-тесту. Пізніше росіянку "амністували" - її апеляція до Спортивного арбітражного суду була задоволена і дівчині дозволили виступати в Ріо.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"