ban2

Українська плавчиня Дарина Зевіна завоювала бронзову медаль чемпіонату світу з плавання на короткій воді, встановивши при цьому у катарській Досі вже третій рекорд України


КИЇВ. 4 грудня. УНН. Українська плавчиня Дарина Зевіна завоювала бронзову медаль чемпіонату світу з плавання на короткій воді, встановивши при цьому у катарській Досі вже третій рекорд України, передає УНН з посиланням на прес-службу ФПУ.
Українка фінішувала третьою у фінальному запливі на дистанції 100 метрів плавання на спині з результатом 55.54 секунди. Цей час став вже третім рекордом України, який Д. Зевіна встановила за два дні чемпіонату світу.
Свій перший національний рекорд спортсменка побила у півфіналі на цій же дистанції (56.23), а другий — на 50 м на спині у складі змішаної командної естафети 4Х50 м комплексним плаванням (26.30).
“Дарина Зевіна принесла Україні першу медаль із блискучим результатом. Від рекорду світу та золотої медалі нашу спортсменку відділяло усього три десятих секунди. Боротьба на дистанції між плавчинями була дуже сильною, усе вирішилося на останніх метрах”, — відзначив головний тренер збірної України з плавання Андрій Сердінов.
Додамо, що українець Андрій Говоров пробився до фіналу у плаванні вільним стилем з шостим результатом на 50-метрівці — 21.17. Завтра ввечері наш спортсмен боротиметься за медалі із найсильнішими плавцями планети, серед яких — олімпійський чемпіон, восьмиразовий чемпіон світу бразилєць Сезарем Сьєло та олімпійський чемпіон француз Флоран Маноду.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"