ban2

Українець здобув перемогу на міжнародних змаганнях легкоатлетів з метань спису

КИЇВ. 5 травня. УНН. Український атлет Максим Богдан на міжнародних змаганнях у Білорусі посів першу сходинку у вправі зі списом, передає УНН з посиланням на ФЛАУ.
У білоруському місті Брест відбулися міжнародні змагання з метань на призи Євгена Шукевича. Українець Максим Богдан вже у першій спробі метнув спис на 81,83 м, які й забезпечили йому виграш.
Інший представник України Роман Рижий замкнув трійку призерів серед дискоболів (57,41 м) і був четвертим зі штовхання ядра (16,30 м).
У секторі для метання молота Ірина Климець стала шостою (64,29 м). Марія Барилюк посіла таку ж позицію у секторі для метання списа, встановивши особистий рекорд (46,59 м).
У липні 2013 року на Чемпіонаті Європи з легкої атлетики серед юніорів, який проходив в Італії, Максим Богдан завоював для збірної України срібну медаль. Спортсмен переміг у змаганнях з метання спису серед молоді на Зимовому Кубку Європи з метань – 2014 (Лейрія, Португалія). Окрім того показник 83,41 метрів став не лише "золотим" результатом, а й найкращим показником сезону 2014 року в світі та молодіжним національним рекордом України.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"