ban2

В Україні 7 листопада зникне міліція — “Голос України”

КИЇВ. 6 серпня. УНН. Закон України “Про міліцію” офіційно втратить чинність 7 листопада 2015 року. Про це йдеться у опублікованому у газеті “Голос України” законі “Про Національну поліцію”, повідомляє кореспондент УНН.
Зокрема, у 5 пункті прикінцевих та перехідних положень йдеться про скасування закону “Про міліцію” з листопада 2015 року.
“Визнати такими, що втратили чинність: Закон України “Про міліцію” (Відомості Верховної Ради УРСР, 1991 р., № 4, ст. 20 із наступними змінами); Постанову Верховної Ради Української РСР “Про порядок введення Закону Української РСР „Про міліцію“ (Відомості Верховної Ради УСР, 1991 р., № 4, ст. 21)”, — йдеться у перехідних положеннях Закону.
Як повідомляв УНН, закон України “Про Національну поліцію” вступить в силу у через три місяці та один день — 7 листопада 2015 року.
Нагадаємо, від 6 серпня 2015 року патрульні поліцейські підрозділи управління патрульної поліції в місті Києві офіційно є представниками виконавчої гілки влади в Україні.
Додамо, 2 липня Верховна Рада ухвалила законопроект “Про Національну поліцію”. Президент України підписав закон про “Про національну поліцію” 4 серпня. Однак, нові поліцейські притсупили до виконання своїх обов’язки ще з 4-го липня.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"