ban2

Киянин розробив онлайн-лічильник витрат на паливо для електрокарів

Мешканець Києва створив сервіс, який дозволяє порівнювати кількість витрачених грошей на електромобіль та звичайну машину

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на AIN.ua.

В рамках власного проекту "Легкомобіль", киянин Владислав Карпенко створив онлайн-калькулятор, який вираховує вигідність покупки електрокару.

Спочатку ідеї, закладені у проект, чоловік хотів використати для розвитку сервісу онлайн-таксі, який би виконувався електромобілями. Пізніше Владислав відійшов від свого задуму та створив сайт, де зберігається інформація для власників та потенційних покупців електрокарів, а також акції від дилерів електромобілів. Тож онлайн-калькулятор став приємним доповненням до сервісу.

Програма дозволяє користувачу порахувати, скільки грошей той витрачатиме на паливо і чи справді придбання електрокару обійдетеся дешевше, аніж звичайного автомобілю. Проблема в тому, що електромобілі коштують набагато дорожче від машин, що їздять на паливі. Тим не менш, паливо для електрокарів коштує дешевше, і калькулятор дозволить порівняти витрати та обрати тип автомобіля, який буде найбільш вигідний для покупця.

Наразі калькулятор працює у тестовому режимі.

Планується, що сам проект "Легкомобіль" перетвориться на сервіс, що дозволить вирішувати проблеми електрокарів, такі як: підзарядка, мийка, техсервіс, страхування та паркування.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"