ban2

У Києві, Харкові, Одесі та Львові пройдуть дебати між кандидатами в мери

Телеканал "UA: Перший" покаже дебати кандидатів у мери чотирьох великих міст - Києва, Харкова, Одеси та Львова, які пройдуть у другий тур виборів на місцевих виборах 25 жовтня

Про це повідомляє UA:Перший.

Транслюватимуться "Національні дебати" у вечірній прайм на телеканалі UΛ:Перший та місцевих каналах відповідних областей. Точний графік проведення дебатів буде складено після голосування 25 жовтня. Орієнтовний виглядає так: Харків – 2 листопада, Одеса – 4 листопада, Львів – 5 листопада й Київ – 6 листопада.

"Національні дебати" між кандидатами на посади міських голів складатимуться з п’яти раундів. У першому раунді – "Перша спроба" – кандидати ставитимуть запитання одне одному. Другий раунд називатиметься "Комунальне господарство", і в ньому учасники відповідатимуть на два запитання від модераторів і ще на два – від аудиторії на знімальному майданчику та у соціальних мережах.

За аналогічним принципом проходитиме третій і четвертий раунди – "Безпека та розвиток міста", "Освіта, культура та спорт". П’ятий раунд називатиметься "Другий шанс", і в ньому учасники знову отримають змогу поставити запитання одне одному – по два від кожного.

Дебати проходитимуть у прямому ефірі. Можливість поставити своє запитання матиме аудиторія у студії та користувачі соціальних мереж, які стежитимуть за перебігом дискусії. Канал обіцяє, що модератори стежитимуть за тим, аби кандидати не уникали відповідей на конкретні запитання.

 

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"