ban2

Жебрівський запропонував країнам ЄС взяти шефство над містами Донеччини

Глава Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський запропонував главі представництва ЄС в Україні Яну Томбінському взяти шефство над містами Донецької області країнами ЄС.

Про це повідомляє Еспресо.TV з посилання на Facebook Павла Жебрівського.

"Під час недавньої розмови в Маріуполі з головою представництва ЄС в Україні Яном Томбінським озвучив для втілення наступну ідею. Чому б не запропонувати країнам Європи взяти шефство над містами Донецької області? Наприклад, Естонія бере Красний Лиман - і інвестує в його відновлення. Німеччина бере Маріуполь - і відновлює інфраструктуру. Франція прийме Краматорськ", - зазначив Жебрівський.

За словами глави ДонОДА, це дозволить ефективніше зосередити фінансову допомогу, а країнам-членам ЄС - краще контролювати використання коштів.

"А ще посилить культурно-просвітницькі зв'язку. Я вважаю, що в Краматорську взагалі можна якусь вулицю назвати Паризьким або Французьким бульваром як подяка за такі речі. Пан Томбінський обіцяв подумати над цим", - додав він.

Раніше повідомлялося, що голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський допускає скасування місцевих виборів у Маріуполі Донецької області.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"