ban2

Фонд Василя Хмельницького презентував на TEDxKyiv2015 бестселер про виховання інноваторів

Книга визнаного світового експерта Тоні Вагнера відкриває секрети виховання інноваційної молоді та створює "дорожню карту" для батьків і викладачів. Фонд підприємця Василя Хмельницького K.Fund представив україномовну версію світового бестселера Тоні Вагнера (Tony Wagner) "Створення інноваторів: як виховати молодь, яка змінить світ" (Creating Innovators: The Making of Young People Who Will Change the World), повідомляє компанія. Презентація книги відбулася на TEDxKyiv2015 "I'm Pulse", генеральним партнером якого виступив K.Fund.

За словами Василя Хмельницького, K.Fund поділяє місію TED — бути у тренді найбільш прогресивних ідей і поширювати їх по всьому світу. "На конференціях ми бачимо та чуємо професійних новаторів. Тоні Вагнер у своїй книзі доступно пояснює, хто й як формує їхні базові принципи та навички, що згодом перетворюються на інноваційні ідеї. Саме тому для презентації нового видання ми вибрали TEDxKyiv2015. Це місце зустрічі людей, які бажають змінювати світ навколо себе", – зазначив підприємець.

Бестселер Тоні Вагнера "Створення інноваторів: як виховати молодь, яка змінить світ" переведений на більш ніж десять мов. Цього року книга вперше видається українською, а російськомовної версії видання поки не має. Нагадаємо, що 8 жовтня 2015 року на Київському міжнародному економічному форумі K.Fund представив українське видання світового бестселера Наві Раджу та Джайдіпа Прабху "Економні інновації: як створити більше з меншими ресурсами".

Напередодні презентації книги на TEDxKyiv2015 Тоні Вагнер записав відеозвернення до української аудиторії. З часом читачі зможуть переглянути всі інтерв'ю з героями книги на сайті Фонду.

Тоні Вагнер — світовий експерт у сфері освіти, резидент Інноваційної лабораторії при Гарвардському університеті, науковий співробітник Центру інноваційних освітніх програм при Гарвардському університеті та засновник-співдиректор групи Change Leadership Group при Гарвардській вищій школі освіти.

Василь Хмельницький — перший віце-президент Українського союзу промисловців і підприємців, засновник K.Fund. Серед громадських ініціатив, що підтримує підприємець, — Київський міжнародний економічний форум (КМЕФ); проекти громадської організації "Освіторія": сучасна загальноосвітня школа "Новопечерська школа" в Києві та онлайн-платформа iLearn для учнів з дитячих будинків та малозабезпечених сімей; магістерська програма публічного адміністрування в Національному університеті "Києво-Могилянська академія"; перший в Україні міжкорпоративний IT-університет BIONIC University; видавничий проект "Бібліотека Хмельницького".

Media

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"