ban2

Міністр Нідерландів закликала голосувати "за" на референдумі про асоціацію Україна-ЄС

Міністр зовнішньої торгівлі і співпраці Голландії Ліліанне Плумен закликала громадян країни взяти участь в референдумі про асоціацію між Україною та ЄС заради загиблих за демократію людей і підкреслила, що особисто проголосує "за".

Про це вона заявила під час спільної з міністром фінансів України Наталією Яресько прес-конференції в Києві, передає УНІАН.

"Ми віддані тому, щоб Угода запрацювала. У нас відбудеться референдум, і моя порада - піти і проголосувати. Люди втрачали свої життя в битві за демократію, так що йдіть і голосуйте. Особисто я проголосую "за", - сказала вона.

Також міністр наголосила, що Нідерланди будуть і надалі сприяти підтримці України з боку міжнародних фінансових організацій, а також заявила про інвестиційну зацікавленість їхніх компаній до нашої країни.

Нагадаємо, 6 квітня в Нідерландах відбудеться консультативний референдум щодо Угоди про асоціацію Україна-ЄС. На голосування виноситься питання: "Ви "за" чи "проти" ратифікацію Угоди про асоціацію між Україною та ЄС?".

Згідно із заявою Міністерства закордонних справ України, будь-який результат референдуму в Нідерландах не зупинить європейську інтеграцію України.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"