ban2

Комітет культури підтримав законопроект про особливий статус церков, які контролюються РФ

Комітет з питань культури і духовності в першому читанні підтримав законопроект міжфракційної групи "Наступ" про особливий статус релігійніх організацій. Про це повідомив нардеп від "Народного фронту" Сергій Висоцький у Facebook.

"Комітет з питань культури і духовності в першому читанні підтримав законопроект міжфракційної групи "Наступ" "Про особливий статус релігійніх організацій, керівні центри, які знаходяться в державі, яка визнана Верховною Радою України державою-агресором". Будемо виносити його в зал!" - написав він.

Метою законопроекту №4511 є захист національних інтересів України. Досягнення зазначеної мети передбачено шляхом підписання відповідних договорів (угод) між державою та керівництвом вказаних релігійних організацій, які проводять свою діяльність в Україні.

У пояснювальній записці йдеться про те, що законопроект надасть можливість уповноваженим державним органам України своєчасно виявляти та належним чином реагувати на потенційні деструктивні впливи зовнішніх чинників з використанням релігійних факторів і впливів на громадськість та порушень територіальної цілісності і державного суверенітету України.

1 коментар

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"