ban2

12 областей України успішно запустили стажування у сервісних центрах МВС

У рамках реформи сервісних центрів МВС (колишніх МРЕВ) вже у 12 областях України успішно стартувала програма стажувань

Це інтенсивний та безкоштовний курс навчання від державної структури для тих, хто прагне в майбутньому стати адміністраторами сервісних центрів МВС.

Найбільші показники конкурсу у Дніпропетровській області – 60 осіб на місце, у Львівській – 55, Вінницькій – 49. До кінця 2016 року набір стажерів відбудеться ще у двох областях – Закарпатській та Хмельницькій, а до червня 2017 стажування пройдуть по всій Україні.

"Для нас пріоритетом реформи є якісне надання адміністративних послуг та клієнтоорієнтований персонал. Ми одна з небагатьох державних структур, що проводить конкурсний набір на навчання та стажування нових людей, які раніше не працювали у системі МВС для оновлення кадрового складу. При відборі найважливішою є мотивація людей – їх бажання обслуговувати громадян і гостре розуміння потреби у зміні рівня якості надання державних послуг. Ми пропонуємо гідні умови роботи та зарплату, яка стартує від 6 тисяч гривень і поступово буде підвищуватися” – коментує програму керівник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій.

Стажери сервісних центрів МВС – переважно молоді люди віком від 21 до 35 років, приблизно 90% кандидатів раніше не працювали в системі МВС, більше 60% - мають досвід роботи у сфері обслуговування та  майже 50% на час подачі анкети є працевлаштованими.

На роботу в Києві було працевлаштовано 68 % стажерів, які  працюють вже три місяці, змінивши свою колишню роботу представників малого бізнесу, менеджерів, консультантів у приватних структурах, викладачів та інших професій задля роботи в сервісних центрах МВС. Уже в листопаді на роботу до сервісних центрів МВС вийдуть нові кадри у Київській, Львівській, Вінницькій та Луганській областях.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"