ban2

Львівщину відвідав Командувач сухопутних військ ЗС США в Європі

Національну академію сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відвідала американська делегація на чолі із Командувачем сухопутних військ збройних сил США в Європі генерал-лейтенантом Фредеріком Бенжаміном Ходжесом.

Під час свого візиту до навчального закладу іноземний гість виступив перед офіцерами та курсантами із лекцією з питань лідерства та прийняття рішень, також відбулось обговорення актуальних проблем питань організації бойової підготовки підрозділів, навчання військовослужбовців та багатьох інших питань.

Під час спілкування з представниками засобів масової інформації Генерал-лейтенант Фредерік Бенжамін Ходжес та начальник Національної академії сухопутних військ генерал-лейтенант Павло Ткачук звернули увагу на актуальність українсько-американської співпраці в галузі оборони та розповіли про особливості підготовки українських військовослужбовців іноземними інструкторами.

Наступного дня Командувач сухопутних військ ЗС США в Європі відвідав Міжнародний центр миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ.

Під час перебування на полігоні іноземні гості відвідали новостворений відділ планування (організації та безпеки) «Range control», а також відкрили нову ділянку для метання бойових гранат за стандартами НАТО. Окрім цього, на інших ділянках МЦМБ представники американської делегації відвідали заняття з тактичної підготовки, ознайомилися зі специфікою підготовки снайперів та спостерігали за ходом підготовки одного з батальйонів 80-ї окремої десантно-штурмової бригади під керівництвом американських інструкторів.

Згодом генерал-лейтенант Фредерік Бенжамін Ходжес та генерал-лейтенант Павло Ткачук обговорили перспективи розвитку Навчального центру підготовки підрозділів та шляхи удосконалення навчально-матеріальної бази та інфраструктури полігону.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"