ban2

Україна святкує 25-ту річницю ЗСУ

Керівники держави поздоровили військових з 25-ю річницею створення Збройних Сил України. Про це повідомляє Еспресо.TV.

"Я від щирого серця всіх вітаю з 25-ю річницею створення Збройних Сил України саме тут, на передньому рубежі української оборони. Разом з українськими героями, які сьогодні виконують найважливішу місію: боронять нашу свободу, нашу незалежність, суверенітет", - заявив Порошенко.

Він заявив, що пишається "бути серед них".

Порошенко також подякував всім, хто за 2,5 року доклався до будівництва нової армії.

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман зазначив, що Україна пишається своїми Збройними Силами.

"Україна пишається своїм військом, яке завжди на сторожі нашої свободи і незалежності. Зі святом!" - йдеться в привітанні прем'єра, опублікованому на його сторінці в Facebook.

Гройсман висловив вдячність кожному українському воїну за незламну волю, відвагу і патріотизм.

Голова Верховної Ради Андрій Парубій зазначив, що сучасне українське військо створювалося зусиллями "відданих синів України, справжніх патріотів, які вчорашні радянські підрозділи приводили до присяги на вірність народу України, часто ризикуючи становищем або навіть життям".

"Схиляю голову в пам'ять про всі поколіннях воїнів-борців за незалежність України, особливо перед пам'яттю героїв визвольної війни на Донбасі. У цей день особлива подяка всім українським військовим, які жертовно захищають незалежність України і спокій всього вільного світу", - йдеться в привітанні Парубія, розміщеного на сайті парламенту.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"