ban2

Могеріні виділила Україну серед пріоритетів на 2017

Могеріні зазначила, що 2016 став роком підтримки реформ та миру на східних кордонах ЄС Верховний представник Європейського союзу з питань зовнішньої політики і безпеки Федеріка Могеріні виділила Україну серед пріоритетів ЄС на 2017 рік.

Про це на своїй сторінці у соцмережі Twitter написав прес-секретар президента України Святослав Цеголко.

"Верховний представник ЄС з питань зовнішньої політики і безпеки серед пріоритетів на 2017 виділила Україну", - зазначив він. Могеріні наголосила, що 2016 рік став роком постійної роботи для підтримки реформ, економічного зростання, миру і стабільності на східних кордонах Євросоюзу.

"В першу чергу в Україні, з великим спільним зусиллям щодо реформування країни, боротьби з корупцією, і, звичайно ж, щоб досягнути повної реалізації мінських домовленостей для завершення конфлікту на сході країни", - підкреслила вона.

Нагадаємо, раніше Могеріні наголосила, що дії Російської Федерації в Криму і на сході України підірвали встановлений 41 рік тому в Гельсінкі порядок європейської безпеки, що базується на повазі суверенітету, незалежності і територіальної цілісності держав, непорушності кордонів, мирному врегулюванні суперечок та вільному виборі державами свого майбутнього.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"