ban2

До рейтингу кращих вишів світу увійшли 6 українських університетів


У рейтинг кращих вищих навчальних закладів світу увійшли 6 українських університетів
Список оприлюднила британська компанія Quacquarelli Symonds, повідомляє Еспресо.TV.
Київський національний університет імені Тараса Шевченка розділив 421-430 місця з іншими вузами. При цьому раніше цей навчальний заклад займав в рейтингу 441-450 місця.
Також у список найкращих вишів світу увійшов Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, який зайняв 481-490 місця. Цей університет вперше увійшов в рейтинг.
Національний технічний університет "Київський політехнічний інститут" відзначений 551-600 місцями. При цьому в минулому році він займав 601-650 місця.
Сумський державний університет теж вперше потрапив у рейтинг з результатом 651-700 місце. У той же час Донецький національний університет і Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут" замикають рейтинг, займаючи позиції з 701 по 1000 місце.
Відомо, що на першому місці в рейтингу Массачуссетский технологічний інститут (США). На другому місці - Кембридж, на третьому - Імперський коледж Лондона, на четвертому - Гарвард, на п'ятому - Оксфорд. Замикає першу десятку Єльський університет.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"