ban2

Ukraine Today почало мовлення у мережах Німеччини

КИЇВ. 6 травня. УНН. Телеканал Ukraine Today розпочав мовлення в Німеччині через кабельну мережу Unitymedia, яка належить Liberty Global, передає УНН.
Unitymedia є провідним кабельним оператором в Німеччині. Вона охоплює близько 800 міст з населенням понад 7 млн ​​домогосподарств. Ukraine Today включений в базовий пакет кабельного телебачення.
"Німеччина є стратегічно важливою країною для нас, і Україна є стратегічно важливою для Німеччини, і для Європи в цілому. Це дуже важливо для цієї аудиторії - отримати правдиву та об'єктивну інформацію про наш регіон", - зазначила виконавчий продюсер Тетяна Пушнова.
Нагадаємо, Національна рада з питань телебачення і радіомовлення 14 серпня 2014 року видала ліцензію на супутникове телемовлення Ukraine Today. Як зазначили представники нового інформаційного каналу, програми нині виходитимуть англійською мовою.
Програми Ukraine Today можуть бачити глядачі всієї України і більшої частини Європи та Росії. Дирекція каналу проводить активну роботу із залучення до ретрансляції програм Ukraine Today кабельних операторів європейських країн, пріоритетними напрямами є Велика Британія, Німеччина і Франція.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"