ban2

Заступником директора Антикорупційного бюро став учасник АТО

Заступником директора Національного антикорупційного бюро став учасник АТО Анатолій Новак.
Про це на брифінгу повідомив сам Артем Ситник, передає кореспондент Укрінформу.
«Новопризначеним заступником директора Національного антикорупційного бюро став Анатолій Новак, який буде займатися правоохоронною діяльністю. Це людина, яка має тривалий досвід роботи у спецпідрозділах, це людина-воїн, яка останній рік провела у зоні АТО та брала участь у бойових діях. Він поєднує в собі дуже багато якостей, адже, окрім того, що він воїн, він ще й має три вищі освіти за спеціальностями правознавство, психологія і є кандидатом економічних наук», - сказав Ситник.
За його словами, Новак зможе швидко створити бойовий підрозділ у складі Антикорупційного бюро.
«Новак здатний швидко сформувати бойовий підрозділ в НАБУ, згідно з новітніми міжнародними стандартами і взяти активну участь у проведенні конкурсного відбору на заміщення інших вакантних посад в НАБУ», - зазначив директор Антикорупційного бюро.
Він уточнив, що в завдання Новака входитиме у тому числі фізичний захист працівників НАБУ та свідків.
«Новак займатиметься саме цими питаннями (безпековими - Ред.) Я дивлюся на нього і впевнено себе почуваю у цих питаннях. Я впевнений, що він захистить і мене і працівників бюро», - підкреслив Ситник.
Він додав, що призначив також заступника із фінансових питань і пообіцяв визначитися із останнім, четвертим заступником уже найближчим часом.
«Ще мною призначено третього заступника, який займатиметься фінансовими питаннями і до прямої роботи бюро матиме опосередкований стосунок», - наголосив директор Національного антикорупційного бюро.
Раніше заступником Ситника було призначено Гізо Углаву, який керуватиме детективами, оперативно-технічним управлінням і підрозділом аналітики.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"