ban2

У Києві три дні просто неба гратимуть 60 музикантів з різних країн світу

У столиці на Подолі проведуть фестиваль альтернативної, неформальної та експериментальної музики Sixteenplus

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Cultprostir.

Протягом 3 днів з 14 по 16 серпня на 3 музичних сценах відіграють музичні колективи з Мінська, Відня, Гааги, Києва, Дніпропетровська, Одеси, Харкова та Івано-Франківська.

"Маленькі собачки - вони чому такі активні? Бо концентровані! Так і з фестивалем 16+, на порівняно невеликій території в середньому на годину грає 2,9 музикантів. 60 дійсно хороших музичних проектів - це вселяє оптимізм, не все так сумно з українською музичною сценою, як про це пишуть музичні критики. Цей фестиваль не міг не статися, оскільки в нашому Арт-дворику постійно зароджуються, вирують і бродять нові музичні проекти", - зазначив один з організаторів фестивалю Ян Голубь.

Також організатори наголошують: "Відсутність хедлайнерів - наша принципова позиція: змішуючи в лайн-апі всі можливі жанри, напрямки і віяння, ми керуємося виключно своїми музичними вподобаннями і хочемо поділитися цією радістю з вами".

Незважаючи на назву фестивалю, 16+ - це не вікове обмеження, а швидше вказівка на місце проведення (Арт-дворик на вул. Іллінській, 16), а плюс означає наповнення програми: буде лунати різножанрова музика, сучасна опера, кінопокази, а також медіа-арт.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"