ban2

У Києві пройде виставка унікальних мотоциклів та машин

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на офіційну сторінку фестивалю на Facebook.

В кінці серпня в українців з’явиться нагода ближче познайомитися із Кастом-культурою – субкультурою людей, які є прихильниками Америки 50-х років та мають за хобі створення мотоциклів й автомобілів.

Надасть таку можливість фестиваль “Kyiv Kustom Kulture”, єдиний фестиваль кастомайзінгу в Україні. Подібні дійства давно проходять у зарубіжних країнах, але й у нас на Батьківщині вже з’являються майстри, які серйозно захоплюються унікальним обладнанням своїх машин та байків.

Під час виставки будуть представлені найкращі кастомовані види транспорту, серед них і ті, які вже встигли позмагатися за звання найбільш творчого кастомайзингу закордоном. Наприклад, харківська майстерня “Iron Custom Motorcycles” зайняла третє місце в Італійському Чемпіонаті Мотоциклів минулого року.

Крім цього, відвідувачі матимуть змогу придбати ексклюзивні тематичні бренди та провести час у розважальній зоні з барбер-шопами, пін-ап перукарнями, тату-майстернями, захоплюючими майстер-класами з танцями та живою рокабіллі-музикою.

Відкриття “Kyiv Kustom Kulture” відбудеться 29 серпня у галереї Лаври, а ціна квитка складатиме 70 гривень.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"