ban2

Героїчний пес врятував жінці-епілептику життя

Шеннон Лок, яка страждає на епілепсію, зняла на відео один з нападів, під час якого її пес Поппі спочатку попереджає її про майбутній напад, а потім рятує їй життя

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Daily Mail.

23-річна мешканка Північної Ірландії опублікувала в соціальній мережі Facebook відеоролик, що демонструє дивовижні здібності свого собаки, який передбачає напади епілепсії у своєї господині.

Дівчина зізналася, що страждає на епілепсію з 17 років і кожен з нападів може виявитися для неї фатальним. Вона також додала, що не може працювати і вести повноцінне життя через напади епілепсії, що можуть траплятися до п'яти разів на день.

"Я довго думала про те, чи варто публікувати це незручне відео... Але це епілепсія. Мій приголомшливий собака Поппі попередив мене про напад за 15 хвилин до нього і у мене був час, щоб увімкнути камеру. Дивно не тільки те, що вона попереджає мене про напади, але і те, як вона допомагає мені справитися з ними. Я хочу, щоб всі бачили, як собака може врятувати чиєсь життя", - говорить Лок.

Після того, як відеоролик з'явився в мережі, випадком зацікавилися вчені Університету Квінс у Белфасті. Вони проводять дослідження з метою з'ясувати, як найкращі друзі людини можуть допомагати хворим на епілепсію.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"