ban2

Сьогодні у Києві відкриється фотовиставка політув'язненого Геннадія Афанасьєва

Організатори закликають відвідати фотовиставку робіт політв'язня Афанасьєва, щоб привернути увагу до його ситуації і підтримати його родину

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на сторінку події у Facebook.

"Ми хочемо привернути увагу громадськості до цієї справи. Геннадія жорстоко катували і всіляко погрожували, але якщо він буде під прицілом камер та друкованих видань, він буде в безпеці", - стверджують організатори.

Фотовиставка відкриється сьогодні о 19:00 в мистецькій галереї "32Vozdvizhenka ARTS HOUSE". Можна буде також купити футболки із зображенням політв'язня, які зробила організація Євромайдан SOS у рамках акції "Let My People Go".

На заході також буде мама політув'язненого, якій дуже важлива підтримка, наголошують організатори.

"Приходьте підтримати її, висловити своє співчуття і дати надію, що її син буде у безпеці. Ви не тільки зробите добре діло, але й отримаєте естетичне задоволення від прекрасних фото", - зазначається у повідомленні.

Нагадаємо, Афанасьєву Росія дала 7 років колонії за обвинувачення у підготовці терактів у окупованому Криму. Пізніше активіст заявив, що свідчення проти іншого кримчанина Олега Сенцова давав під тиском через тортури ФСБ-шників і відмовився від своїх слів.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"