ban2

Стало відомо, яким фільмом відкриється оновлений "Жовтень"

Після масштабної реконструкції першою стрічкою, показаною в "Жовтні", стане фільм оскарівського лауреата Паоло Соррентіно "Юність".

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на "Артхаус Трафік".

У неділю, 18 жовтня, в день відкриття київського кінотеатру "Жовтень" відбудеться допрем'єрний показ фільму "Юність" режисера Паоло Соррентіно - автора стрічки "Велика краса", яка удостоїлася "Оскара" як найкращий фільм іноземною мовою.

Стрічка з конкурсної програми Каннського кінофестивалю стане першим вечірнім сеансом в "Жовтні" після його масштабної реконструкції. Соррентіно знову повертається до теми європейської цивілізації. На цей раз дія фільму відбувається на розкішному курорті в Швейцарії.

Фред - уславлений композитор і диригент, поправляє здоров'я і нудьгує на пенсії. Мік, оскароносний режисер, щосили працює над новим сценарієм "фільму-одкровення", але справа не надто просувається. Фред і Мік вже півстоліття дружать, сміються над собою і дивуються красі і несправедливості цього світу.

Прем'єра "Юності" пройшла на 68-му Каннському кінофестивалі, де фільм був представлений у конкурсній програмі і претендував на отримання "Золотої пальмової гілки". Головну роль у стрічці виконав володар двох премій "Оскар" і трьох "Золотих глобусів" сер Майкл Кейн.

"Юність" також буде показана в кінотеатрі "Жовтень" на серії допрем'єрних показів, які пройдуть перед виходом картини в широкий прокат 29 жовтня.

Нагадаємо, "Жовтень" відкриють 18 жовтня. Кінотеатр вже здали в експлуатацію.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"