ban2

В Україну вперше приїде британська зірка

Популярний британський гурт Fink відіграє єдиний концерт у Києві, де представить новий альбом Hard Believer

Про це повідомляє Еспресо.ТВ з посиланням на квиткове агентство.

Знаменитий британський гурт Fink вперше виступить в Києві 2 листопада в клубі Sentrum. Концерт відбудеться в рамках наймасштабнішого в історії колективу туру на підтримку нового альбому.

Fink (справжнє ім'я Фін Грінолл) - англійський співак, автор пісень, гітарист, продюсер та діджей. З 2006 року ім'я Fink також використовується як назва команди, до складу якої, крім Фіна Грінолла, входять басист Гай Віттейкер і ударник Тім Торнтон.

Альбом "Hard Believer" був записаний Fink на легендарній голлівудській звукозаписної студії Sound Factory всього за 17 днів. Платівка отримала безліч схвальних відгуків від музичних критиків по всьому світу, і стала одним з головних альбомів у британській музиці в 2014 році.

В американському блюзі "Hard Believer" називають людину, яку складно переконати в будь-чому, звернути з обраного шляху. Для Fink "Hard Believer" - це і важко здобутий тріумф, і гіркувато-солодкий присмак досвіду. 

Всі вони - з легким нальотом недоробки, яка в даному випадку відіграє роль особливої саунд-естетики. 

"Записуючи "Hard Believer", ми хотіли зануритися ще глибше, стати з цією музикою ще сміливішими. Вивести звук вперед, але при цьому не втратити основи. Ми записали багато вокалу одночасно з акустичними гітарами, тому вони не завжди ідеально синхронізовані. Але саме це нам і подобається в наших записах", - розповів Фін Грінолл.

Тур на підтримку альбому - один з наймасштабніших в історії Fink.

В Україні група виступить всього з одним концертом - 2 листопада в київському клубі Sentrum. 

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"