ban2

Disney показала перший трейлер нового фільму Спілберга

З'явився перший трейлер дитячої стрічки "Великий і добрий велетень", режисером якої виступив Стівен Спілберг, а головні ролі зіграли Марк Райленс і Рубі Барнхілл. Про це повідомляє Еспресо.TV.

"Великий і добрий велетень" - перша режисерська робота Спілберга для Disney Pictures. Світова прем'єра фільму відбудеться 1 липня 2016 року.

Приступаючи до зйомок, Спілберг заявив, що робить це "з хвилюванням і неприхованою радістю".

"Великий добрий велетень" - американський пригодницький фентезійний фільм, знятий Стівеном Спілбергом за однойменною книгою Роальда Дала, що вийшов в 1982 році. У книзі йдеться про сироту на ім'я Софі (її зіграє Барнхілл), яка знайомиться з велетнем, що мешкає по сусідству (у фільмі Спілберга - Марк Райленс) . Той бере дівчинку з собою в країну велетнів, деякі з яких виявляються канібалами.

Основні зйомки почалися 23 березня 2015 року.

До роботи над сценарієм Спілберг залучив Мелісу Метісон, з якої вони вже встигли попрацювати при створенні "Інопланетянина". За цей сценарій Меліса була номінована на кілька престижних нагород, зокрема — на премії "Оскар", "Золотий глобус", "BAFTA" і "Сатурн". Є в активі Метісон і нагороди від WGA Award і LAFCA Awards.

Стівен Спілберг - режисер понад 40 фільмів, володар чотирьох премій "Оскар". Перша статуетка дісталася режисерові за внесок у розвиток продюсерської справи в США (1987 рік), друга і третя - за фільм "Список Шиндлера" (у номінаціях "Найкращий фільм" і "Найкращий режисер" в 1994-му). Серед найбільш відомих картин Спілберга також "Інопланетянин", "Щелепи", "Парк Юрського періоду".

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"