ban2

Справжнє українське кіно – на великому екрані

Напередодні Нового року, 31 грудня, в український прокат виходить ліричний фільм "Тепер я буду любити тебе" з Ольгою Сумською і Богданом Бенюком у головних ролях. На прем'єрному показі картини в кінотеатрі Cinema City зібралася вся творча група і зіркові гості. Новорічний коньячний настрій на гучній прем'єрі створював коньячний бренд "Шустов".

Над одним із небагатьох українських фільмів, що виходять на великий екран, працювала українсько-грузинська команда. Режисером картини став Заслужений діяч мистецтв України Роман Ширман, який зняв її за власним оригінальним сценарієм за підтримки Держкіно. Українськими продюсерами фільму виступили Володимир Козир та Олена Фетісова, кіностудія "Інтерфільм", а грузинськими – Лаша Халваші і компанія Артізм ЛТД.

На знаменну прем'єру завітала вся знімальна група, включаючи Богдана Бенюка та Ольгу Сумську. За сюжетом картини вони грають подружню пару – модного ресторатора Мішеля і його дружину, яка йде до іншого якраз перед Різдвом. Також на прем'єрному показі засвітилися молоді артисти, що знялися в картині, – Христина Кисельова, Аріна Анпілогова, Георгій Маскарашвілі. Подивитися новорічну ліричну історію "made in Ukraine" прийшли й інші знаменитості: Наталя Сумська, Влада Литовченко, Лариса Кадочникова, Соломія Вітвицька, Віталій Борисюк, Діма Ступка.

Прем'єрний показ українського новорічного фільму, який вже отримав масу схвальних відгуків кінокритиків, ознаменувався повним аншлагом. Вихід стрічки називають суттєвим кроком у розвитку українського кінематографа. За словами Народної артистки України Ольги Сумської, "відроджувати країну потрібно саме завдяки таким прем'єрам і культурним сплескам". Прем'єру справжнього українського кіно підтримав справжній коньячний бренд "Шустов".

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"