ban2

Міжнародні навчання Rapid Trident 2014 на Львівщині перейшли у активну фазу

Багатонаціональні підрозділи у перший день відбивали атаки "диверсантів" на колони військової техніки.

На військовому полігоні на Львівщині, де проходять міжнародні навчання Rapid Trident 2014, у яких беруть участь 1200 військових з 15 країн світу, військові розпочали активну фазу навчань. Читайте також: Україна підписала міжнародний договір про торгівлю зброєю Після того, як військові відпрацювали створення блокпостів та баз на території, яка контролюється озброєним "цивільним населенням", багатонаціональні підрозділи перешли до головної частини маневрів.

Так, у перший день активної фази перед багатонаціональними підрозділами була поставлена задача провести транспортну колону по 40-кілометровому маршруту. Під час руху колони, військових атакували "диверсанти", шлях був "замінований", а проходженню колони заважали і "цивільні". Для більш кращої передачі бойових умов, бійці застосували спеціальну систему тактичної імітації вогневого контакту MILES, яка є військовим аналогом цивільного "лазер-тагу".

Слід зазначити, що загальний сценарій навчань не повідомляється, але ті елементи, які відпрацьовується військовими цілком повторюють умови, з яким українські військові зустріли у зоні АТО. Нагадаємо, що під час практичних занять використовуватиметься майже 700 одиниць зброї та понад 150 військових автомобілів і бойових машин.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"